BEMUTATKOZOM

Lakberendezés - Petyerák Kati20 év repülés után úgy döntöttem professzionális szintre fejlesztem azt a tevékenységet, amit hobby szinten mindig is gyakoroltam, és amivel a barátaim szerint mindig is foglalkoznom kellett volna.

Legfontosabb élettereink az otthonunk és a munkahelyünk, melyek meghatározzák életminőségünket.
Célom, hogy olyan enteriőröket hozzak létre, melyekben a jó térszervezés, a praktikus megoldások az ott élők igényeihez igazodva biztosítják a kényelmet. Melyben a burkolatok, bútorok, textíliák, kiegészítők, és a megfelelő világítási rendszer harmonikus összhangja révén az ott élők jól érzik magukat. Lakásokból és házakból olyan otthonokat szeretnék varázsolni, ahova az emberek szívesen térnek haza, és pozitív energiával feltöltődve kezdhetik napjaikat.

A 2016-ban elnyert, “Az Év Lakberendezője” cím odaitélését követően számos, megtisztelő felkérést kaptam a szakmától és a ügyfeleimtől egyaránt. Folyamatos sajtó érdeklődés kíséri tevékenységemet a nyomtattot és online világban egyaránt.

Szerencsésnek érzem magam, hogy életem során mindig olyan dolgot csinálhattam, amit szeretek. Eddigi munkám során beutaztam a fél világot, most pedig saját szárnyakat növesztve valósítom meg álmaimat, és természetesen kedves leendő ügyfeleim álmait.

Petyerák Katalin

HOME