BEMUTATKOZOM

Lakberendezés - Petyerák KatiLegfontosabb élettereink az otthonunk és a munkahelyünk, melyek meghatározzák életminőségünket.
Célom, hogy olyan enteriőröket hozzak létre, melyekben a jó térszervezés, a praktikus megoldások az ott élők igényeihez igazodva biztosítják a kényelmet. Melyben a burkolatok, bútorok, textíliák, kiegészítők, és a megfelelő világítási rendszer harmonikus összhangja révén az ott élők jól érzik magukat. Lakásokból és házakból olyan otthonokat szeretnék varázsolni, ahova az emberek szívesen térnek haza, és pozitív energiával feltöltődve kezdhetik napjaikat.

20 év repülés után úgy döntöttem professzionális szintre fejlesztem azt a tevékenységet, amit hobby szinten mindig is gyakoroltam, és amivel a barátaim szerint mindig is foglalkoznom kellett volna.

A Junior Art Center Lakberendező Iskola segített abban, hogy a felszínre törhessen a kreativitásom.

Szerencsésnek érzem magam, hogy életem során mindig olyan dolgot csinálhattam, amit szeretek. Eddigi munkám során beutaztam a fél világot, most pedig saját szárnyakat növesztve valósítom meg álmaimat, és természetesen kedves leendő ügyfeleim álmait.

Petyerák Katalin

HOME